ISTRA U SABORU

Nemet: Od ove porezne reforme bit će više štete nego koristi!

| Autor: Glas Istre
Katarina Nemet (Foto Press IDS)

Katarina Nemet (Foto Press IDS)


Zastupnica IDS-a Katarina Nemet, sudjelovala je u Hrvatskom saboru u raspravi koja obuhvaća izmjene i dopune 9 poreznih zakona navodeći kako je ovo šesta porezna reforma, odnosno izmjena poreznih zakona koju vladajući nazivaju reformom, a koja direktno zadire u proračune jedinica lokalne samouprave.

Prvenstveno je naglasila kako Klub zastupnika IDS-a podržava svako financijsko rasterećenje koje ide u prilog građana, odnosno koje će utjecati na njihov osobni standard ili standard javnih usluga koje koriste.

Naglasila je kako se nada sedmoj poreznoj reformi, koja bi za cilj imala smanjenje troška državne administracije, povećanje primanja i standarda naših građana, kroz smanjenje PDV-a na prehrambene proizvode ili na investicije koje imaju za cilj poboljšanje uvjeta života naših građana, reformi koja će to učiniti pravično, dobro promišljeno i sveobuhvatno.

Kako sada nije riječ o takvoj reformi, navela je kako Klub zastupnika IDS-a neće podržati ovaj porezni paket koji će donijeti više štete nego koristi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater