POKRENUTA ISTRAGA

Ženi u Slavoniji pozlilo nakon što je primila dozu cjepiva protiv koronavirusa, PREMINULA NA LICU MJESTA

| Autor: Glas Istre
(Snimio: Dejan Štifanić)

(Snimio: Dejan Štifanić)


Nakon što je tijekom prijepodneva primila cjepivo u Starim Perkovcima na području Brodsko-posavske županije, 88-godišnja žena je pala te na licu mjesta preminula, piše Dnevno.hr.

“O cijelom slučaju obaviješteno je Povjerenstvo Ministarstva zdravstva kao i Zavod za javno zdravstvo te HALMED. Ono što u ovom trenutku mogu reći je da će u ovom slučaju biti provedena istraga o čijim će rezultatima javnost pravodobno biti informirana “rekao je ravnatelj brodsko-posavskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Ante Cvitković.

Prema neslužbenim podacima, ženu je u prisustvu medicinske sestre cijepila liječnica obiteljske medicine. Navodno je riječ o cjepivu Astrazeneca. Inače do sada na području Brodsko-posavske županije nije bilo negativnih reakcija na cijepljenje, osim jednog slučaja alergijske reakcije s blažim simptomima. Je li u slučaju preminule žene krivo cjepivo ili nešto drugo pokazat će istraga koja će biti provedena, ali ostaje činjenica da je nakon što je primila dozu cjepiva pala te umrla.

Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) oglasila se o slučaju 88-godišnjakinje iz Starih Perkovaca kod Slavonskog Broda kojoj je pozlilo odmah nakon cijepljenja protiv koronavirusa te je preminula u Domu zdravlja. 

Iz Halmeda tvrde kako smrt nije povezana s cijepljenjem. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum