NAJNOVIJE


URNEBESNA SCENA

ŽENA SE HTJELA FOTOGRAFIRATI S HRVATSKIM PREMIJEROM PA PRIŠLA JANDROKOVIĆU: Mobitel dala Plenkoviću: ‘Možete li nas slikati?’


Plenković i Jandroković izazvali su veliku pažnju novinara i fotoreportera u zračnoj luci ‘Franjo Tuđman’ pa su ekspresno postali zanimljivi i turistima koji su došli u posjet Hrvatskoj.

Kako donosi Danas.hr, premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković rano su jutros otputovali za Moskvu gdje će s tribina pratiti polufinalni sraz Hrvatske s Engleskom. Jasno, Plenković i Jandroković izazvali su veliku pažnju novinara i fotoreportera u zračnoj luci ‘Franjo Tuđman’ pa su ekspresno postali zanimljivi i turistima koji su došli u posjet Hrvatskoj. 

Tako im je u jednom trenutku prišla turistkinja koja se željela fotografirati s hrvatskim premijerom.

Ne bi u tome bilo ništa čudno da nije prišla Jandrokovića za kojega je mislila da je predsjednik vlade, dok je Plenkovića zamolila da ih fotografira.

“O moj Bože, tako mi je neugodno”, rekla je žena nakon što je shvatila što je učinila.

Snimku je na Twitteru objavio novinar N1 televizije Ivan Skorin.

Činilo se da su se Plenković i Jandroković odlično zabavili, a premijer je na koncu, vjerojatno zato da ženi bude lakše, rekao kako je Jandrokovićeva uloga zapravo važnija od njegove.


Podijeli: Facebook Twiter