ISTARSKI BISER

Otvoreni hoteli u Nacionalnom parku Brijuni. ODMAH POČINJE VELIKA AKCIJA S PROMOTIVNIM CIJENAMA

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Hoteli u Nacionalnom parku Brijuni na otoku Veliki Brijun otvoreni su od ponedjeljka, 1. lipnja, izvijestili su iz Javne ustanove Nacionalni park Brijuni.

Nakon zimske stanke i odgode otvaranja zbog pandemije uzorokovane Covid-19, Nacionalni park Brijuni spremno dočekuje svoje goste, ističe se u priopćenju, uz napomenu da se radi prema uputama Vlade, Stožera civilne zaštite te Ministarstva zaštite okoliša i energetike. 

U povodu otvorenja hotela u tijeku je lipanjska promotivna akcija uz povoljnije cijene smještaja, a od 1. lipnja putnički brod Veli Brijun opet plovi na otok cjelodnevno, prema plovidbenom redu navedenom na web stranici.

Iz Javne ustanove Nacionalni park Brijuni ističu kako su mogući i organizirani izleti na Velikom Brijunu, uz stručnog vodiča, na Velikom Brijunu otvoren je i golf teren te pojedini ugostiteljski objekti, posjetitelji mogu skinuti i novu mobilnu aplikaciju Brijuni Pocket Guide (Brijunski džepni vodič), itd.

Inače, po podacima s internet stranice Nacionalog parka Brijuni smještajni objekti na Velikom Brijunu su hotel Istra s depandansom Neptun, na samoj obali mora u glavnoj luci Velikoga Brijuna, potom sobe Karmen (nekadašnji hotel Karmen) te vila Lovorka, na jugoistočnom dijelu otoka Veliki Brijun, u zaljevu Lovorika. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of