TUŽNA ODLUKA

Zbog pandemije virusa COVID-19: OUTLOOK I DIMENSIONS ODGOĐENI ZA LJETO IDUĆE GODINE

| Autor: Mladen RADIĆ
Pula je bila donedavni domaćin Outlooka i Dimensions festivala (Dejan ŠTIFANIĆ)

Novi datum Outlook festivala je od 29. srpnja do 2. kolovoza 2021., a Dimensions festivala održa će se od 12. do 16. kolovoza iduće godine u u The Garden Resortu u Tisnom

Outlook i Dimensions festivali neće se održati ovo ljeto u The Garden Resortu u Tisnom, javljaju organizatori, a razlog je pandemija virusa COVID-19, tako da je novi datum Outlook festivala od 29. srpnja do 2. kolovoza 2021., a Dimensions festivala od 12. do 16. kolovoza iduće godine.

"Zaista smo tužni zbog činjenice da se Outlook i Dimensions festivali neće održati ove godine. Ovo je prvi put u 13 godina da se Outlook neće održati u Hrvatskoj. Iako je ovo tužna i frustrirajuća odluka, naša je odgovornost osigurati sigurnost svih uključenih u događaje i smatramo sigurnost lokalnog stanovništva našom glavnom zadaćom", poručio je Noah Ball, direktor Outlook i Dimensions festivala.

"Teška srca moramo najaviti da će događaji ovog ljeta u The Garden Resortu u Tisnom biti odgođeni na 2021. godinu zbog trenutnog utjecaja pandemije koronavirusa. Svi smo pomno promatrali situaciju tijekom proteklih tjedana, nadajući se da postoji šansa za povratak normalnom životu u srpnju. Ipak, postalo je jasno da će se mjere lokalnih vlada, zabrane međunarodnih putovanja i velikih okupljanja nastaviti u idućim mjesecima, zbog čega nemamo izbora nego donijeti ovu tešku odluku. Sigurnost i zdravlje naše zajednice, osoblja i gostiju shvaćamo jako ozbiljno i slijedit ćemo javno-zdravstvene upute za sprečavanje širenja svjetske pandemije", kaže domaćin The Garden Resorta u Tisnom Nick Colgan.

Sve kupce ulaznica organizatori mole za strpljenje u narednim tjednima dok se pregrupiraju i objedine sve potrebne informacije nakon čega će ih kontaktirati sve putem e-maila, kako kupce ulaznica tako i one koji su rezervirali smještaj u Tisnom.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater