VODNJAN

VODNJANSKO LJETO: U petak Oliver Dragojević tribute band

| Autor: Glas Istre
Tedi Grubica

Tedi Grubica


Ovog petka na Narodnom trgu u Vodnjanu bit će prigoda za prisjećanje nekih od najljepših hitova "morskog vuka" Olivera Dragojevića, uz Tedija Grubicu i Oliver Dragojević tribute band.

U subotu 2. srpnja na Narodnom trgu u Vodnjanu održat će se manifestacija "Tržnica na placi" na kojoj će proizvođači s područja Vodnjanštine građanima i gostima nuditi svoje proizvode u vremenu od 8 do 13 sati. Ova prva "Tržnica na placi" bit će tematska u znaku Vodnjanskog proljetnog meda. "Tržnica na placi" održavat će se svake subote do 27. kolovoza. Isti dan u Galižani, s početkom u 10 sati, na Velikom trgu nastupit će Limena glazba Grada Vodnjana i Zajednice Talijana Vodnjan, dok će se Gajanci pobrinuti za veselu atmosferu uz tradicionalni Gajanafest, koji starta u 21 sat!

Program u Peroju za ovaj vikend u znaku je dobre glazbe i sportskog duha. U subotu s početkom u 21 sat na placi nastupaju Irene i Mauro Giorgi, dok se u nedjelju 3. srpnja u društvenom domu održava 8. Otvoreni međunarodni šahovski turnir, s početkom u 10 sati.

Detaljni program Vodnjanskog ljeta nalazi se na facebook stranici Vodnjan Grad priča - Città da raccontare i webu www.vodnjan.hr

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater