rojc

Vic Ruggiero i rođendan DJ-a Sandra Stehlika u Kotaču

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA

Pulski klub Kotač u pulskom Rojcu i ovoja vikend donosi bogat i zanimljiv program. Večeras u 21 sat u Kotač se vraća američki glazbenik Vic Ruggiero sa svojim solo projektom. Ruggiero je vokal i klavijaturist američke grupe The Slackers koja je nastupila u Kotaču krajem 2018. godine, kada su održali koncert za pamćenje.

- Ruggiero je trenutno na turneji sa svojom partnericom Lauren Napier, a spadaju u struju američkih kantautora u naletu. Svaki zasebno imaju svoje materijale, nastupaju i zajedno, te kroz tu simbiozu prolaze svijetom i šire američku glazbenu kulturu, a svakako skupljaju i vlastitu inspiraciju. Za sebe kažu da sviraju old school country blues Americana music i da su u stanju i rasplesati vas, a isto tako sjediti s vama za šankom i plakati vam u pivo, najavljuju iz Kotača.

Već tradicionalno, ove subote pulski DJ Sandro Stehlik svoj rođendan slavi u Kotaču. Sandro je započeo s DJ-ingom 2015. godine u Rijeci. Nastupao je i na Slurp! festivalu, Seasplashu, Dimensionsu te na nizu većih i manjih partija. Za svoj 31. rođendan Sandro je okupio jaku ekipu prijatelja i suradnika. Najavljuje beskompromisnu i vrhunsku techno zabavu, a stižu DJ-evi: Adoo, Tomo in der Muhlen, kolektiv Artnote (Sandro Stehlik + Beatriss) i Driverr. Party počinje u 23 sata.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater