U ROJCU

U SUBOTU 28. MONTEPARADISO HARDCORE PUNK FESTIVAL: Nastupa deset bendova

| Autor: Mladen RADIĆ
Dropthehammer (Zlatko GOTOVAC)

Monteparadiso Hardcore Punk Festival koji se održava već 28. godinu, zbog pandemijske situacije održat će se izvan svog uobičajenog termina, u subotu u Rojcu, samo jedan dan, ali s čak deset bendova.

Festival se otvara u 16.30 i trajat će do ponoći, a nastupit će redom grupe Immobile, Namet, Accident, Dropthehammer, Last Baraž, Lüger, Disbaja, Ankora, PxDxTx i Gemišt.

- Već duže vrijeme razmišljamo kako najbolje organizirati ovogodišnji festival, ima li uopće smisla i ukoliko ima, kako to izvesti? Znamo da ne možemo napraviti klasično izdanje. Na kraju smo ipak odlučili da ćemo ga organizirati, ali radi izvanredne situacije uzrokovane pandemijom COVID-19 jedini je način na koji možemo održati ovogodišnje izdanje festivala je taj da se prije svega svi skupa pridržavamo epidemioloških mjera i da budemo odgovorni prema sebi samima i prema drugima, poručuju na svojim stranicama organizatori koji mole sve da se pridržavaju mjera.

Organizatori su ove godine morali ograničiti broj posjetitelja u festivalskom prostoru na maksimalno 250 ljudi uz obvezu prikupljanja osobnih podataka svih sudionika, a detaljnije su upute prisutne na njihovim stranicama.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater