PITANJE DANA

Severina upitala obožavatelje s kojom bi povijesnom ličnosti na kavu: Pogledajte tko su joj favoriti

| Autor: Glas Istre
Arhiva

Severina je na svojoj Facebook stranici objavila, kako kaže, pitanje dana. Obožavatelje je upitala: "Da mozˇete sjesti na klupu i popricˇati s jednom povijesnom licˇnosˇc´u, tko bi to bio?" Njezino je pitanje dobilo više od tisuću "lajkova" i dvjestotinjak komentara u kojima su mnogi zamislili kavu sa svojim omiljenim povijesnim ličnostima, piše Novi list.

Mnogi bi, razumljivo, sve dali za još jednu priliku za razgovor sa svojim voljenim osobama koje su ih napustile. Ostali su se pak većinom odlučili za povijesnu kavicu s Isusom, a među favoritima su  bili i Nikola Tesla i Josip Broz Tito.

"S Isusom definitivno, to je jedina živuća osoba koja je bez grijeha hodala zemljom, naučavala, liječila, opraštala i ljubila svakog čovjeka, zamislite samo taj trenutak dok se gledamo oči u oči Isus i ja... Neprocjenjivo", kazala je jedna obožavateljica.

"Sjeli bi na klupu ja i Josip Broz Tito... On bi zapalio onu svoju, nabacio lagani osmjeh i dugo bi razgovarali", "Isusa sigurno... Druga bi bila Lady Diana", "Tesla i Tito....još kad bi mogli lijepo svi troje sjest za stol pa da me prosvijetle", " Tesla,taj je razumio sve... energiju, vibraciju i frekvenciju" i "Ivo Andrić, a kad bi se moglo putovati kroz vrijeme pa da odem na koncert Elvisa!", pisali su redom obožavatelji. 

Isto je pitanje popularna pjevačica postavila i na svom Instagram profilu, a i tamo su se među odgovorima smjestili već spomenuti favoriti. Osim njih, ekipa s Instagrama bi rado porazgovarala i s Marilyn Monroe, Kleopatrom, Draženom Petrovićem i Žuži Jelinek.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater