VEČERAS

Sakramenski na medulinskoj Placi: Koncertna promocija albuma

| Autor: Glas Istre
Plakat koncerta

Plakat koncerta


Ove će nedjelje, 9. listopada, s početkom u 19.30 sati, nakon dugog iščekivanja ljubitelja i pratitelja, na medulinskoj Placi ponovno zasvirati medulinski pop rock band Sakramenski.

Specifični i prepoznatljivi po zvuku i tekstovima autorskih pjesama koje su uvijek i isključivo na medulinskom dijalektu, publiku u nedjelju očekuju koncertnom promocijom svog novog, trećeg albuma. Uz Nenada Radoševića - Ruzinu i Kristijana Siladića koji čine core Sakramenskih, tu su i Mirjana Siladić, Toni Cukon, Oliver Barić, Romina Peti, kojima se pridružuju eminentni i priznati pulski glazbenici Davor Milovan - Bili i Domagoj Pavletić, dvojac koji s bandom surađuje i na pripremi novog materijala.

Tako će fanovi moći čuti nove i još neobjavljene pjesme, kao i starije svima znane i voljene uspješnice: od novih "Za me stvorena", "Sveta Nježa", "Vične ljubavi", do hitova poput "Kuntenat", "Vrime gre", "Živote tornaj se", "Neverin", "Strah me", "Meduline", "Odor novembra", "Đardini" i niz drugih.

Koncert "Sakramenski LIVE na medulinskoj Placi" je besplatan za sve zainteresirane posjetitelje, a organizira ga Udruga Sakramenski u sklopu projekta "Dupla doza vitamina B(aština) i K(ultura) za zdravije pojedince i zajednicu", te potprograma "Glazba i smijeh za dušu i tijelo (+kazalište i film), Volume 2", uz financijsku potporu Općine Medulin i Turističke zajednice općine Medulin.

Uz poziv svim mještanima, Puležanima i šire na zajedničko druženje i guštanje u odličnoj glazbi, organizatori napominju da će za potrebe pripreme i realizacije događaja medulinska Placa biti zatvorena za promet od 15 do 24 sata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini