NOVI SINGL I NOVI SPOT

POGLEDAJTE VIDEO / Dogma s "Dovoljno da imam te" najavljuje šesti album

Pjesma "Dovoljno da imam te" govori o vremenu u kojem živimo, o eskapizmu kojeg individualac traži i u čemu nalazi utjehu, te o ispunjenju koje pronalazimo u ljubavi, uvijek aktualnoj temi. "Još mogu plesati i na kiši i na suncu"... stih je otpora vremenu i svijetu u kojem živimo, kaže autor teksta Sandro Pettener

| Autor: Mladen RADIĆ
Dogma - sa snimanja spota "Dovoljno da imam te" u Istarskom narodnom kazalištu (Snimio Hassan Abdelghani)

Dogma - sa snimanja spota "Dovoljno da imam te" u Istarskom narodnom kazalištu (Snimio Hassan Abdelghani)


Pjesma "Dovoljno da imam te" novi je singl pulske Dogme kojim bend najavljuje svoj šesti album pod etiketom izdavačke kuće Dallas Records.

Singl opisuju kao instrumentalno dominantan, plesan, melodičan i snažan. Ovoga puta kao koproducent, pridružio im se i Srđan Sekulović Skansi koji je stavio i svoj pečat na pjesmu i time joj dao odličnu dodatnu snagu.

Poruka

"Pjesma 'Dovoljno da imam te' govori o vremenu u kojem živimo, o eskapizmu kojeg individualac traži i u čemu nalazi utjehu, te o ispunjenju koje pronalazimo u ljubavi, uvijek aktualnoj temi. 'Još mogu plesati i na kiši i na suncu'... stih je otpora vremenu i svijetu u kojem živimo", objasnio je poruku pjesme autor teksta Sandro Pettener.

Pjesmu su svojim gostovanjem obogatili Branko Sterpin na trubi i Luka Žužić na trombonu, a produkciju, uz aranžman i glazbu, potpisuju članovi Dogme: Sandro Pettener, Zoran Stojković, Tonči Pavlinović i Toni Selaković, uz spomenutog Srđana Sekulovića Skansija koji potpisuje i miks i mastering.

Spot za "Dovoljno da imam te" sniman je u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, a Dogma se zahvaljuje mladim plesačima plesnog studija INK-a, Noi Pavlinović i Marku Mariću koji su sami osmislili koreografiju te uz mentorstvo Luke Mihovilovića dali spotu dodatnu dinamiku i svoju umjetničku viziju.

Preispitivanje

"Njih dvoje predstavljaju mlade ljude koji imaju samo svoju ljubav u ovom neizvjesnom vremenu i svijetu koji ih okružuje. Preispituju sebe i svoje strahove, vole se, zaigrani su i plešu, i unatoč svemu, zajedno jači, hrabro koračaju naprijed", poručuje pulska ekipa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini