VEČERAS

POGLEDAJTE VELIKU FOTOGALERIJU / Legendarni Mišo Kovač u Splitu pjeva pred više od 25 tisuća ljudi

| Autor: Glas Istre


Na splitskom Starom placu brojna publika pristigla je danas na koncert legende domaće estrade, Mate Miše Kovača.

Zadnji put Mišo je nastupio u Spaladium Areni 2018. godine, a na današnji koncert je stiglo više od 25 tisuća fanova - među kojima su i brojna poznata lica, poput bivšeg košarkaša Dina Rađe sa suprugom Viktorijom, televizijskog voditelja Joška Lokasa, zatim Andro Krstulović Opara s Ivanom Kuretom, nogometaš Dean Lovren… a kako prenosi Slobodna Dalmacija, publika je stigla iz cijele Hrvatske, a neki su na koncert došli čak iz dalekog Japana i Meksika.

Koncert je Mišo započeo pjesmo "Dalmacija u mom oku", a publika je već od početka pjevala uglas s njim.

- Važnije mi je napuniti Split nego Madison Square Garden u New Yorku, rekao je Mišo.

Legenda Mišo Kovač niže hitove kao što su "Drugi joj raspliće kosu", "Samo jedan dan života", "Proplakat će zora", "Svi pjevaju, ja ne čujem"... a sve generacije pjevaju uglas s njim.

Uz branitelje, na koncertu su i medicinske sestre i liječnici KBC Split, kojima je Mišo riječima i kartama zahvalio na njezi kada je bio u bolnici zbog korone.

Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

Koncert Mate Miše Kovača u Splitu (Snimili Tom Dubravec / Paun Paunović / Cropix)Koncert Mate Miše Kovača u Splitu (Snimili Tom Dubravec / Paun Paunović / Cropix)Koncert Mate Miše Kovača u Splitu (Snimili Tom Dubravec / Paun Paunović / Cropix)Koncert Mate Miše Kovača u Splitu (Snimili Tom Dubravec / Paun Paunović / Cropix)Koncert Mate Miše Kovača u Splitu (Snimili Tom Dubravec / Paun Paunović / Cropix)Koncert Mate Miše Kovača u Splitu (Snimili Tom Dubravec / Paun Paunović / Cropix)Koncert Mate Miše Kovača u Splitu (Snimili Tom Dubravec / Paun Paunović / Cropix)Koncert Mate Miše Kovača u Splitu (Snimili Tom Dubravec / Paun Paunović / Cropix)Koncert Mate Miše Kovača u Splitu (Snimili Tom Dubravec / Paun Paunović / Cropix)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum