GROŽNJAN

Nic Collins premijerno nastupio s Grožnjan All Stars

| Autor: Glas Istre
(Twittwer)

(Twittwer)


– Nic Collins, bubnjar Better Strangersa i Genesisa sinoć je premijerno nastupio na festivalu Jazz is Back! BP s Grožnjan All Stars, mentorima Ljetne jazz škole Hrvatske glazbene mladeži i Croatia Drum Campa.

Alex Sipiagin, Elvis Stanić, Lea Lovrenčić, Joe Kaplowitz, Saša Nestorović, Goran Rukavina, Famoudou don Moye, Salih Sadiković i Karlheinz Miklin Jr., jazz glazbenici i vrhunski pedagozi sinoć su s Collinsom mlađim održali neponovljiv jazz jam session kojeg možete pogledati na YouTube kanalu. Jazz zvijezde još će nastupiti i s polaznicima Ljetne jazz škole i Croatia Drum Campa. Nic, sin Phila Collinsa, nastupa na Festivalu, ali je ujedno i mentor polaznicima Croatia Drum Campa uz Famoudoua don Moyea, Saliha Sadikovića i Karlheinza Miklina Jr.
Publika će imati prilike uživati u još pet koncertnih večeri Jazz is Back! BP festivala, a u petak, 23. srpnja na rasporedu su Exploding Pig, eklektični austrijski band koji je nastao prkoseći epidemiji i lockdownu, a inicijator i pokretač je bio Luis Bonilla, renomirani pedagog, skladatelj i trombonist.

Spajaju jazz, hip-hop, psihodelične element i lo-fi ritmove u jedinstven glazbeni repertoar. Koncert se održava na terasi Belvedere s početkom u 21:30 sati, a bit će ga moguće pratiti i live streamingom na YouTube kanalu Općine Grožnjan. Koncertu uživo moguće je prisustvovati uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, PCR ili brzog antigenskog testa. Više informacija potražite na hgm.hr.

Program festivala Jazz is Back! BP 2021. – terasa Belvedere, Grožnjan, od 21:30 h
23.07. Exploding Pig
24.07. Kaplowitz Jazz Quartet, Lela Kaplowitz, vokal, Joe Kaplowitz – klavir, Elvis Penava – gitara, Marko
Lazarić – bubnjevi
25.7. Croatia Drum Camp finale - Students & Mentors - Famaudou Don Moye, Nic Collins, Salih
Sadiković, Karlheinz Miklin Jr.
26.07. JM International Music School Finale – Students & Mentors
27.07. Josipa Lisac

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum