SREĆA DO NEBA

Mlada pjevačica iz Pazina Nina Fakin snimila spot na Brijunima. Ima dvije ljubavi - GLAZBU I KONJE

| Autor: Mladen RADIĆ
Nina Fakin, foto Medvid produkcija

Nina Fakin, foto Medvid produkcija


Viceprvakinja u Croatia Cupu, mlada istarska pjevačica osebujnoga glasa Nina Fakin predstavlja novu pjesmu "Sreća do neba", za koju kaže da je "himna svih ljubavi", a spot se može vidjeti na YouTubeu.

Autori pjesme su Alen Orlić, Bruno Krajcar i Goran Kovačić.

- Pjesma govori o sreći do neba u smislu da ljubav traje ako ju se njeguje i čuva. Riječ je o vrlo emotivnoj ljubavnoj baladi za koju bi se čak i moglo reći da je himna svih ljubavi koje su proživjele štošta toga i ostale jake, rekla je Nina.

Svoj prvijenac, pjesmu "Ljetni snovi", predstavila je publici ovog ljeta i otkrila da osim što je uspješna u sportu daljinskog jahanja, gdje je osvojila sve prestižne titule, da se i na području glazbe od nje može puno očekivati

- Kad sam čula prve note, znala sam da je moram otpjevati. Momentalno sam ju osjetila i stojim sto posto iza nje i njezinih emocija. Ježila sam se na samu melodiju i znala da je to - to, kaže ona.

Ideja o spotu je potekla čim je prvi put čula pjesmu. Cilj je bio prikazati ljubav kroz vrijeme: od one dječje pa mladenačke pa sve do starije dobi.

- Kako se uz pjevanje bavim i jahanjem, velika mi je želja bila uključiti i konja u spot pa je moj dragi Sauron veselo glumio i galopirao po Brijunima gdje smo snimali spot. Projekt je bio dosta izazovan, a s obzirom na epidemiološku situaciju još se i dodatno otežao. Međutim, bez obzira na to, iako smo bili podosta i vremenski ograničeni tijekom snimanja, atmosfera je bila izvanredna. Snimatelji iz MedVid produkcije su sa svojom opuštenošću i profesionalnošću fantastično vodili tijek rada i vjerujem da je ovo snimanje svima ostalo u lijepom sjećanju. Spot mi je posebno drag srcu jer su u njega bili uključeni moji najbliži. Stariji par su zaista moji djed i baka koji su u braku više od 50 godina, rođak je bio dio para srednjih godina, a moji dragi prijatelji su glumili dječju ljubav. Velika je sreća okupiti te meni drage ljude na jednom mjestu i stvoriti tako lijepu priču. Na toj ću prilici biti vječno zahvalna, kaže Nina Fakin.

Za scenografiju se pobrinula Velka Šuran iz Weddings in Istria by LF, kostimografiju su osigurale Angels Wedding Pula i Ema Laginja design. Za šminku se brinula Tea Flego, a za frizuru Frizerski salon Pixie. Zahvale idu i Nacionalnom parku Brijuni, koji je omogućio da se snimanje dogodi baš na Brijunima.

Nina i dalje nastavlja nizati uspjehe u sportskom dijelu, pa se može pohvaliti prvim mjestom na posljednjoj utrci zadnjeg kola Croatia Cupa. Uz trenutne pripreme za novu sezonu jahanja, sa svojim glazbenim timom već radi na novim pjesmama koje će sve zaokružiti albumom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum