koncert

Massimo u subotu na pulskom Kaštelu otvara ljetnu turneju

| Autor: Mladen RADIĆ

Massimo i njegov bend kreću na turneju na kojoj će održati četiri koncerta na otvorenom pa već u subotu u 21 sat nastupaju u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre na pulskom Kaštelu. U ponedjeljak je koncert u Ljetnom kinu u Makarskoj, u utorak u kinu Slavica u Dubrovniku, a u ponedjeljak 17. kolovoza u splitskom Sustipanu.

- Iznimno se veselim ovim koncertima jer, jasno vam je, 2020. baš nije bila koncertna godina. Moj bend i ja ne možemo dočekati da opet stanemo na pozornicu i zajedno s publikom unesemo malo glazbe i radosti u naše živote. Teški su trenutci iza nas, a zasigurno i ispred nas, pa nam ovi rijetko moment uživanja u umjetnosti čine iznimno zadovoljstvo, izjavio je uoči polaska na turneju Massimo koji trenutno ima novi hit "Mali krug velikih ljudi".

Ulaznice za neke koncerte već su gotovo rasprodane, a s obzirom da će se svi nastupi održavati po uputama Stožera i epidemiološkim smjernicama broj mjesta je strogo ograničen.

Bend i svi članovi organizacije koncerata strogo će se pridržavati svih uputa Nacionalnog stožera, pa organizatori mole publiku da učini isto. Sve upute biti će jasno istaknute na ulazu na koncert, pa mole sve posjetitelje da se maksimalno pridržavaju mjera. Kako se radi o sjedećim koncertima poduzete su sve mjere da nastupi budu sigurni i da publika može maksimalno uživati u muziciranju.

Ulaznice za koncerte mogu se pronaći u sustavu Eventim, te na dan koncerta na ulazu. Ostale informacije mogu se naći na službenoj Massimovoj Facebook stranici.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini