SMRT POZNATOG GLAZBENIKA

Ljupče Boškoski, vlasnik restorana Lav u Balama: "AKI MI JE BIO VELIKI PRIJATELJ, OBITELJ ZAPRAVO. DANAS ME ZVALA NJEGOVA BARBARA"

| Autor: Ružica KORACA
Ljupče Boškoski (snimio M. MIJOŠEK)

Ljupče Boškoski (snimio M. MIJOŠEK)


Ljupče Boškoski iz Bala, vlasnik restorana i hotela Lav, poznavao je danas iznenada preminulog pjevača Parnog valjka Akija Rahimovskog preko 30 godina.

Boškoski kaže za Glas Istre da mu je među prvima tužnu vijest danas priopćila Akijeva supruga Barbara.

- Aki je nama bio veliki prijatelj, obitelj zapravo, kaže Boškoski s tugom u glasu.

Dodaje da su se zadnji put čuli prije dva tjedna.

- Tragedija se dogodila iznad Novog Mesta u Sloveniji. Tamo je živio već nekoliko godina sa suprugom i malom kćerkicom od dvije godine, ističe Boškoski.

Dodaje da su se upoznali prije 30 godina.

- On je često dolazio u Lav. U velikoj smo tuzi. Sprovod će biti nadam se u Aleji velikana u Zagrebu, kako on to zaslužuje. Znamo ga kao glazbenika, ali bio je poseban u svemu. Volio je ljude i društvo. Pomagao je i dijelio s onima kojima treba. Živio je boemski, kaže Boškoski i dodaje da je Akiju zdravstvena situacija sa srcem u zadnje vrijeme bila dobra.

- Imao je problema s kičmom ali to je zaliječio u Mađarskoj. Imao je doduše nekoliko stentova. Ne znam što reći. Ovo ljeto smo se družili u Makedoniji u Bitoli, pjevao je makedonske pjesme. Veliki je to gubitak za cijelu regiju. Makedoniju je obožavao iako je bio rođen u Nišu, kazao  je Ljupče Boškoski.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum