Njena slava ne blijedi

JOSIPA LISAC NA PULSKOM KAŠTELU Ona i dalje "živi po svome" i publika je zato toliko voli

| Autor: Mladen RADIĆ
Snimio : D. ŠTIFANIĆ

Snimio : D. ŠTIFANIĆ


Publika je upravo zbog njezine jedinstvenosti voli i pada pod šarm njene ekstravagancije koji izlazi iz njenog modnog imidža, ali i iz njenog glasa i cjelokupnog nastupa. Ona je jedinstvena, ne postoje dvije ovakve i nikada neće postojati

Godine prolaze, ali njena slava ne blijedi. Bilo je pitanje hoće li Josipa Lisac privući dovoljno ljudi na pulski Kaštel, ali publika ne samo da je preksinoć došla, nego su je njeni fanovi izuzetno toplo primili i ispratili jednu od najvećih hrvatskih pop glazbenica, pravu ikonu i divu neupitne karizme.

gg

Mrzi buru

Sve te osobine ona je gradila godinama i njena je publika toga svjesna, tako da ništa ono što je pažljivo konstruirano ne može srušiti. Čak niti bura koja je preksinoć opet puhala, slično kao večer prije toga na koncertu JazzIstre.

gg

- Ispričavam se za svaki ton koji neće biti kako sam ga zamislila, krenula je ona u defanzivu jer zvuk koji je dolazio iz njenog mikrofona zbilja na trenutke bio mutan, koliko god da se mikrofon trudila zaštititi kišobranom.

Netko je iz publike dobacio da je to samo priroda.

gg

- Ovo nije priroda, ovo je bura. Mrzim buru! Ona me slijedi, uzvratila je Josipa prisjetivši se svog nedavnog koncerta u Šibeniku koji je također otpjevala boreći se s vjetrom. Kako nevolja nikad ne dolazi sama, buri i koroni pridružila se i Josipina alergija na ambroziju, tako da je u Pulu došla direktno iz svoje sobe.

- Možete misliti kako sam krhka i ranjiva, objasnila je publici koja je međutim dala sve od sebe da je maksimalno podrži.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU OD NEDJELJE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini