tradicionalni glazbeni projekt

JEDNOG LJETA U PULI U nedjelju nastupaju Krajcar, Elegović i gosti

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


"Jednog ljeta u Puli", naziv je tradicionalnog glazbenog projekta koji će ove godine proslaviti svoje sedmo izdanje. Naime, nakon što su prošle godine nastupili na Forumu ispred Augustovog hrama, a godinama ranije ispred katedrale, na glavnom gradskom trgu, Forumu te na pulskom Kaštelu, akademski glazbenik i kantautor Bruno Krajcar te poznata filmska glumica i glazbenica Mila Elegović, ponovno će pjevati zajedno uoči prvog dana ljeta.

Koncert će se održati u nedjelju, 20. lipnja u 21.05 sati na Forumu odnosno ispred Augustovog hrama. Koncert se kao i svake godine ostvaruje u suradnji s pokroviteljima - a oni su Grad Pula i Turistička zajednica grada Pule.

Prve je godine na koncertu na Kaštelu premijerno prikazan i spot pjesme "Jednog ljeta u Puli", autora Drena Sadikaja i Lare Kozliček, s Krajcarovom autorskom glazbom, aranžmanima Mirona Hausera, tekstom Daniela Načinovića, a kadrovi su snimljeni na pulskim plažama i parkovima, uz pojavu glazbene legende Lidije Percan. Bruno Krajcar, akademski glazbenik, skladatelj i kantautor prepoznatljivog glazbenog izričaja novu je pjesmu posvetio rodnom gradu, gradu nebrojenih uspomena njenih žitelja i uvijek s radošću dočekivanih gostiju.

Posebni gosti na koncertu bit će pjesnik i recitator Nikola Kristić te mladi talentirani harmonikaški virtuoz Leonardo Rojnić. Sve u svemu bit će to lijepa glazbena uvertira u ljeto, naravno uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini