DANA GRADA LABINA

Astrid Kuljanić i Mat Muntz Duo u četvrtak na labinskoj Špini

| Autor: Branko BIOČIĆ

U sklopu programa obilježavanja Dana Grada Labina, Labin Art Republika ovoga četvrtka organizira drugi koncert ovogodišnjeg Jazz festivala, koji će biti održan na Špini u labinskom starom gradu u 21 sat.

Na pozornicu će se popeti labinskoj publici dobro poznata vokalistica Astrid Kuljanić i njezin glazbeni partner Mat Muntz koji će predstaviti eklektičan i suvremen spoj jazza i tradicijske glazbe kvarnerskog kraja. Zbog pridržavanja svih epidemioloških mjera i naputaka o sigurnosti i održavanju socijalne distance, i ovaj koncert organiziran je s ograničenim brojem sjedećih mjesta za posjetitelje. Biti će dostupno ukupno 70 besplatnih ulaznica, koje se mogu podići danas od 9 do 15 sati u uredu Turističke zajednice u Starom gradu Labinu.

Astrid Kuljanić, riječka pjevačica i skladateljica sa stalnom adresom u Sjedinjenim Državama i Mat Muntz iz Seattlea upoznali su se na studiju u New Yorku gdje su otkrili da dijele ljubav prema tradicionalnoj glazbi iz različitih krajeva svijeta, jazzu i improvizaciji te upotrebi tehnologije kao glazbenog izričaja. U Labinu će nastupiti s novim programom "Why Are You Gone?" kojeg su premijerno izveli u srpnju 2020. pod pokroviteljstvom Brooklyn Arts Funda. Mat će nastupiti na basu te na primorskom, creskom mehu (mih, mjeh, gajde), a Astrid će koristiti program Ableton za efekte na glasu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum