NOVI SPOT

AKTUALNA TEMA: Mokri Nenad poručuje "Nejde mi se nikam"

| Autor: Mladen RADIĆ

Pjesma je vezana uz situaciju s virusom i izolacijom, te dok stihovi zvuče ozbiljno, pomalo i depresivno, glazba vuče u drugom smjeru i nekako je živahna

Bend Mokri Nenad objavio je zanimljiv spot za pjesmu "Nejde mi se nikam" i kao što se može pretpostaviti, pjesma je vezana uz situaciju s virusom i izolacijom, te dok stihovi zvuče ozbiljno, pomalo i depresivno, glazba vuče u drugom smjeru i nekako je živahna.

Pjesmu prati zanimljiv, jednostavan video u retro stilu i u jednom kadru sa slikom koja kao da je napravljena na nekom kompjuteru koji su se proizvodili krajem osamdesetih ili početka devedesetih (a izgleda da je, jer je već korištena u drugim videima). Tako nekako djeluje i stil Mokrog Nenada.

Autor glazbe i teksta je Bruno Vrgoč, a aranžman uz njega potpisuju Martin Tisanić, Marko Tršinski i Luka Juranić, sve članovi benda.

Za sebe kažu da su četveročlani bend koji svira jednostavnu i veselu muziku za razbibrigu i čagicu, a idealno ih je poslužiti uz koktel na ljetnoj terasi hotela uz more. "Instant injekcija veselja. Lake note i tekstovi koji se lako pamte. Glazba uz koju se ne razmišlja. Pažnju najviše zaokupljaju osebujnim odjevnim kombinacijama iz zlatnih 80-ih", kažu za sebe, iako po onom što smo čuli ti stihovi koje su uglazbili baš traže da se uz njih malo razmisli. Tako su početkom godine objavili su singl "Sve je u redu", još jedan gorko-slatki komentar na život kao takav, ali koji je baš u zadnje vrijeme postao aktualan.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini