bogata turneja

Nova turneja Parnog valjka kreće u Istri

| Autor: Mladen Radić
(Snimio Davor Dragičević)

(Snimio Davor Dragičević)


Grupa Parni valjak sprema se za bogatu ovogodišnju koncertnu turneju te su otkrili prvi val datuma i gradova koje će posjetiti u narednim mjesecima. Turneju započinju 8. ožujka u Labinu u Sportskoj dvorani Franko Mileta, a slijede i nastupi u Crikvenici, Zadru, Zagrebu, Nišu, Pragu…

- Na proljeće ponovno krećemo s nastupima i veselimo se svim koncertima koji nam slijede u 2024. godini. Svaka svirka nam je posebna i za svaku dajemo maksimum, a dodatno nam je veselje kada nastupamo tamo gdje dugo nismo bili, otkrivaju članovi benda u najavi ovogodišnje turneje, za koju će uskoro otkriti još datuma.

Parni valjak je prošle godine potvrdio nastavak svojih aktivnosti i početak novog poglavlja, u kojem im se pridružio pjevač Igor Drvenkar, što je naišlo na podršku publike benda. Od tada su objavili tri autorska singla s prepoznatljivim potpisom Huseina Hasanefendića Husa. Riječ je o pjesmama »Moja glava, moja pravila«, »Bogati će pobjeći na Mars« i »Sad kad znaš« s kojima su dosegnuli i vodeće pozicije HR Top 40 liste.

Svoje novo poglavlje bend je tijekom 2023. predstavio i uživo kroz više od 20 samostalnih i festivalskih nastupa diljem regije. Nakon Labina slijede Medvode (9. ožujka), Zadar (16. ožujka), Crikvenica (13. travanj), Prag (21. travanj), Zagreb (30. svibanj) u sklopu Zagreb Music Festa, Rešetari (14. lipanj), Niš (28. lipanj) u sklopu Evergreen Festivala i Tjentište (20. srpanj) u sklopu OK Festivala. Datumi i mjesta novih nastupa će se otkrivati na službenoj stranici i društvenim mrežama benda.

Kako i sami često ističu, bez svirke gube svoj smisao, a svoju energiju i srž djelovanja nastavljaju dijeliti upravo s mjesta gdje se najugodnije osjećaju - na pozornici pred svojom publikom.

Ulaznice za dio koncerata navedene turneje dostupne su putem sustava Eventim, dok će za pojedine datume biti dostupne putem službenih stranica organizatora, što se posebno odnosi na nastupe u sklopu navedenih festivala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum