VEČERAS POČINJE 5. IZDANJE SEA STARA u umagu

Nastupaju Robin Schulz, Hiljson Mandela, Senidah, bend Jocker Out

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Sea Star festival - Umag Stella Maris

Sea Star festival - Umag Stella Maris


U umaškoj laguni Stella Maris večeras započinje peti jubilarni Sea Star, a prema najavi organizatora, posjetitelje očekuje najimpresivnija produkcija festivala do sad. Nastup njemačkog DJ-a i producenta Robin Schulza koji se iščekuje s nestrpljenjem, zakazan je za pola sata iza ponoći.

Prvu festivalsku večer u 20 sati otvorit će mlada domaća snaga Nika Turković, a mikrofon u 21 sat preuzima slovenska indie rock grupa Jocker Out, koja je prije nekoliko dana s pjesmom "Carpe Diem" osvojila simpatije mnogih na Euroviziji.

Na glavnu pozornicu "Tesla main stage" u 22 sata popet će se i Hiljson Mandela, a publiku će s trap ritmovima nastaviti zabavljati popularna Senidah, čiji je nastup zakazan za 23 sata. Nakon Schulza, pozornicu preuzimaju house velemajstor Mahumut Orhan i Vanillaz. Uz njih, posjetitelje očekuju i moćni techno b2b setova, koje će na pozornici Nautilus Arene prirediti Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Milićević, DJ Jock, a zabave neće nedostajati ni na pozornicama Electric Waves i Silent Octopus.

Od organizatora saznajemo da je kompletan produkcijski EXIT tim stigao s devet kamiona opreme i kreativnim rješenjima uz koja će, ističu, više od 40 svjetskih i glazbenih imena s bogato opremljene četiri pozornice lansirati novu ljetnu i festivalsku sezonu te učvrstiti poziciju grada Umaga na europskoj festivalskoj mapi.

- Po produkciji ovogodišnji festival ponovo će donijeti duh najvećih Exitovih pozornica i bit će za više od 50 posto jači i moćniji u odnosu na fantastično prošlogodišnje izdanje, poručuju organizatori.

Sutra će glavnu festivalsku pozornicu zauzeti techno superzvijezda Indira Paganotto i electro-punk velikani The Prodigy, dok će Nautilus Arena biti ispunjena trap zvukom i nastupima vodećih regionalnih imena kao što su Grše, Masayah, Miach, Fox & Surreal, Ružno Pače, 30zona, Buntai.

Festival će završiti Closing Partyjem, koji će trajati do podneva u nedjelju, a kada će na pozornici Electric Waves nastupiti Bronski, Marin Biočić, Ian F i Marcel.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom