laguna Stella Maris umag

Senidah, Hiljson Mandela i Krankšvester predvode moćno regionalno trap-gang pojačanje Sea Stara

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Senidah - Sea Star

Senidah - Sea Star


"Moćna energija vodećeg svjetskog glazbenog žanra zavibrirat će 19. i 20. svibnja lagunom Stella Maris, jer trap stiže u Umag. Najpoznatija imena regije stat će na pozornicu jubilarnog petog izdanja Sea Stara i svojim hit-singlovima, koji broje

milijunske streamove slušanosti lansirati ljetnu festivalsku i turističku sezonu u Hrvatskoj. Novom valu pojačanja ovogodišnjeg line-upa pridružuje se čak 14 regionalnih trap i hip-hop imena, koja predvodi apsolutna kraljica ovog žanra - Senidah, domaći trap velikani Krankšvester i Hiljson Mandela, vodeće hip-hop ime nove generacije - Grše, kao i underground rap heroji - 30Zona", najavljuju organizatori umaškog Sea Stara.

Uz glavne trap zvijezde, na umašku festivalsku pozornicu, prema najavama stižu i regionalna trap imena Fox & Surreal, Buntai, Ružno Pače, TTM, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, Masayah i Thicc Boi.

"Ovaj moćni regionalni trap gang pridružuje se do sada objavljenim headlinerima, svjetskim electro punk velikanima The Prodigy, novoj techno superzvijezdi Indiri Paganotto, globalnom hitmakeru Robinu Schulzu i house majstoru Mahmutu Orhanu, a nova imena bit će objavljena već sljedeći tjedan. Aktualna cijena festivalskih ulaznica pratit će finaliziranje line-upa i biti na snazi najkasnije do petka, 10. ožujka", ističu organizatori.

Drugi najveći festival u Hrvatskoj, umaški Sea Star, ponovno će na svojoj glavnoj pozornici ugostiti trap kraljicu Balkana - Senidah! Svojim megahitovima "Slađana", "Mišići" i "Behute" ostvarila je milijunske brojke Youtube pregleda i digitalne slušanosti, a nakon što je prošlogodišnjim nastupom oduševila publiku u umaškoj laguni, ove godine se na Sea Star vraća s novim studijskim albumom "Za tebe", s kojim je oduševila regionalnu publiku.

S prvim solo albumom "Mandela Effect" pionir trap žanra - Hiljson Mandela, osvojio je domaću publiku, a singlovima kao što su "McLaren" i "Cura s kvarta" poharao glazbene digitalne chartove, dok će mu ovo biti prvi samostalni nastup na festivalskoj pozornici

umaške lagune. Prvi album ove mu je godine donio i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najbolji album hip-hop glazbe.

Moćni trap gang line-up čine i prošlogodišnji dobitnici Porina u ovoj kategoriji, hip-hop duo Krankšvester, miljenik domaće publike, triljski reper Grše čiji aktualni singl "Sip" već tjednima ne silazi s Billboard Croatia Songs 25 charta, kao i žestoki underground rap duo 30Zona.

Organizatori festivala napominju da nakon što je rasprodano svih pet tisuća prvih ulaznica za jubilarno izdanje festivala, u prodaji je aktualni kontingent ulaznica po promotivnoj cijeni od 35 eura, što je čak 40 posto uštede i bit će dostupan najkasnije do 10. ožujka. Ulaznice su dostupne na službenoj stranici festivala te online i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

U ponudi su i VIP Gold ulaznice, Kamp i, po prvi put, Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater