PULJANKA u Rimu

Zoe Šestan će pjevati zahtjevnu pjesmu koju je nedavno prvi put izvela u Berlinu. Poslušajte!

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Zoe Šestan (Arhiva)

Zoe Šestan (Arhiva)


Jedanaestogodišnja Zoe Šestan je nakon gala koncerta Euro pop contest Berliner perle 2023 koje se krajem studenog održalo u Berlinu, pozvana od Armanda Gukyasana, predsjednika WAPA (World Association od Performing Arts) da predstavlja Republiku Hrvatsku na međunarodnom pjevačkom festival Viva Italia 2023. koji će se održati u Rimu od 10. do 13. veljače.

Festival se održava u Teatro Ghione, jednoj od najznačajnijih scena u Rimu. Na festivalu će nastupiti 150 predstavnika iz 20-ak zemalja, a koji će predstaviti svoje pjevačke i plesne vještine. Zoe je jedina predstavnica Hrvatske.

Zoe Šestan će se u Rimu predstaviti tehnički iznimno zahtjevnom pjesmom, a koju je nedavno prvi put izvela u Berlinu, coverom Beyonce "Listen".

Do sada je vježbala s pjevačicama i vokalnim trenericama Petrom Antolić i Valerijom Nikolovski, a sada je pripreme na temelju njihove poduke odradila sama. Za novi outfit pobrinuo se pulski dizajner Sacha Obradović.

Zoe je sretna i uzbuđena za putovanje, te zahvalna svima onima koji vjeruju u njezin glazbeni put, a koji su u medijskoj zahvali željeli ostati anonimni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter