ISTRA JE DOMAĆIN VEČERI POEZIJE I GLAZBE

Operna diva Antonella Malis i pjesnikinja Vesna Boinović Grubić u Rovinju

| Autor: Glas Istre
Antonella Malis

Antonella Malis


Nesvakidašnja glazbeno - poetska večer očekuje nas ovog četvrtka u Rovinju. Pjesnikinja Vesna Boinović Grubić u večeri poezije u četvrtak, 24. studenog u 17.30 sati u staroj tvornici duhana Rovinj (Obala Vladimira Nazora 1) predstavit će svoje nagrađivane zbirke, a operna diva Antonella Malis uz klavirsku će pratnju Aleksandra Valenčića otpjevati uglazbljene pjesme kao i neke od najpoznatijih svjestih arija.

Ljubitelji umjetnosti uživat će u mističnim stihovima o ljubavi inspiriranim poimanjem sebe u interakciji s okolinom. Stihovi su to koji nas oslobađaju od emotivnog tereta i svega što nam stoji na duši. Autorica Vesna Boinović Grubić u emotivnom će nas čitanju podsjetiti na nikad veću važnost oprosta, emocije kao najvišeg emotivnog razumijevanja. Vesna je do sada objavila dvije zbirke poezije pod nazivom "Takva" i "6ti dio mene" te tri slikovnice za djecu naziva "Žapčeva pjesma", "Pjesma o hrani" i "Sreća".

Vesna Boinović GrubićVesna Boinović Grubić

Antonella Malis je sopranistica zavidne glazbene karijere. Svojim elegantnim i profinjenim glasom očarava publikom diljem svijeta. Uz magisterij, osvaja prvu nagradu na prestižnom međunarodnom natjecanju "Pacem in terris" talijanske nacionalne TV kuće RAI. Nastupala je pred Papom Ivanom Pavlom II te papom Ratzingerom.

Spoj ove dvije umjetnosti kulturna je čarolija u Istri koja se ne smije propustiti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater