od 8. do 11. rujna

Stari rimski kamenolom Montraker u Vrsaru ponovno postaje dom 2. Muzičkom festivalu "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"

Božo Vrećo na pulskom Kaštelu (foto: Arhiva)

Božo Vrećo na pulskom Kaštelu (foto: Arhiva)


Nakon dvije godine stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa, stari rimski kamenolom Montraker u Vrsaru ponovno postaje dom 2. Muzičkom festivalu "U zagrljaju glazbe, kamena i mora". Na ovu predivnu prirodnu pozornicu na otvorenom, iznad vrsarske luke, stižu vrhunska glazbena imena iz regije, koji će od 8. do 11. rujna održati nezaboravne koncerte.

Festival će prvu večer, 8. rujna u 21 sat otvoriti Tomislav Bralić i klapa Intrade, jedan od naših najpoznatijih izvođača klapske pjesme. Drugu večer u 21 sat posjetitelji festivala moći će uživati u anđeoskom glasu lirskog tenora Bože Vreće.

Treći dan u isto vrijeme na festival na Montraker dolazi Queen Real Tribute, sastav vrhunskih glazbenih profesionalaca, obožavatelja grupe Queen koji su odlučili oživjeti uspomenu na svoju najdražu glazbenu grupu i postali su vodeći svjetski Tribute Bend ove grupe. Festival će 11. rujna u 21 sat zatvoriti Urban & 4 koji će publici prirediti umjetnički glazbeni i emocionalni doživljaj za pamćenje.

Oni će zamijeniti nastup Vlatka Stefanovskog i V3 Trio, koji zbog tehničkih problema nije mogao stići na festival, pa organizator obavještava kupce ulaznica za taj koncert da imaju pravo vratiti ih na prodajno mjesto na kojem su ih kupili i dobiti povrat novca.

Ulaznice za festival odnosno pojedini koncert mogu se pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte, ili u vrsarskim barovima Casanova i Buba Mara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of