ŠEĆER NA KRAJU GODINE

Opatija se početkom prosinca na Festivalu čokolade pretvara u raj za sladokusce

Bajkovita atmosfera adventski raskošno uređenog grada bit će sjajna kulisa za vrhunske slastice koje će se, ekskluzivno za 15. Festival čokolade, vratiti u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner

| Autor: Glas Istre
Festival čokolade u Opatiji

Festival čokolade u Opatiji


Šećer na kraju godine Opatiji će donijeti novo izdanje Festivala čokolade. Bajkovita atmosfera adventski raskošno uređenog grada bit će sjajna kulisa za vrhunske slastice koje će se, ekskluzivno za 15. Festival čokolade, vratiti u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner. Svečana prigoda zahtijeva i svečani ambijent, pa će se tako jubilej najslađe opatijske manifestacije proslaviti pod slavnim kristalnim lusterima najstarijeg hrvatskog hotela.

Od 3. do 5. prosinca posjetitelji sajma "Čokoladna čarolija" moći će kušati neodoljive delicije dvadesetak domaćih i stranih proizvođača, ali i doživjeti još mnoga slatka iznenađenja koja su pripremili organizatori. Bit će to jedinstvena prilika za uživanje u unikatnim slasticama koje se, izuzev u specijaliziranim trgovinama prisutnih craft čokolatera, mogu kupiti samo na ovom sajmu.

Foto

Romantične zimske večeri u adventskoj Opatiji zasladit će najveća i najdugovječnija hrvatska manifestacija posvećena čokoladi, a hedonistički užitak u božanstvenim okusima upotpunit će prigodni program u opatijskoj tvornici čokolade Milenij Choco, kao i posebno osmišljeni čokoladni deserti u brojnim hotelskim i ugostiteljskim objektima. Taj slatki lifestyle neće ostati samo na nepcu, već će se u čokoladi moći uživati i cijelim tijelom, jer će se ova namirnica "umiješati" i u tretmane opatijskih spa & wellness centara.

- Opatija se početkom prosinca pretvara u raj za sladokusce, stoga pozivamo sve da prvi vikend u prosincu odvoje za posjet našem gradu i prepuštanje slatkom užitku. Romantične šetnje okićenim parkovima, uz zanimljive adventske programe na brojnim lokacijama diljem Opatije, upotpunite i čokoladnim delicijama, kazala je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić, dodavši da će se manifestacija održati u skladu s epidemiološkim uvjetima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater