NAJNOVIJE


JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH ISTARSKIH PJEVAČA SLAVI 25 GODINA SOLO KARIJERE I 50 GODINA ŽIVOTA

Veliki koncert Alena Vitasovića i gostiju u INK-u


Jedna od najvećih istarskih pop zvijezda, pjevač Alen Vitasović održat će veliki koncert u povodu 25 godina solo karijere i 50 godina života a koji će se održati u subotu 17. ožujka u Istarskom narodnom kazalištu – Gradskom kazalištu Pula u 20 sati.

Bit će to prvi samostalni koncert ovog popularnog pjevača u INK-u i bit će to presjek perioda u umjetnikovu razvoju te će za

svako razdoblje nastupiti glazbenici s kojima je tada surađivao.

Od slavnih gostiju nastupaju pjevač Crvene Jabuke Dražen Žerić-Žera, Dražen Turina-Šajeta, otac Ča Vala Duško Jeličić, a bit će tu i Livio Morosin, Aleks Černjul, Eduard Kancelar, Davor Milovan, Željko Đikić, Jelena Milović, Alen Špada, Boris Bošković, Dean Vitasović, Livio Moscarda, Buco Zgrablić, Eva Čiček, Vedran Vozila, Antoan Hrelja, Deny Prenc, Sebastijan Mofardin, Toni Macinić, Ivan Luch, Valentina Ujčić, Antonio Živolić, Robi Šetić, Luka Brumnić i drugi. Vitasović će nastupiti uz pratnju svih dosadašnjih pratećih bendova pa će zasvirati Lada band, Anelidi, Amadeus band, Superfree, Replay band, Company band i aktualni The Band.

Organizatori najavljuju koncertni program u trajanju od više od dva sata za sve generacije koji će ovjekovječiti na dvostrukom DVD-u. Kroz koncert će voditi Mario Benčić, novinar Radio Labina i dugogodišnji voditelj na Radio Puli.

Koncert organizira udruga Slavni u Istri koja je već organizirala veliki koncert Radojke Šverko povodom 50 godina karijere, no Vitasovićeva fešta bit će utoliko veća, s obzirom da navršava 50 godina života i obilježava 25. godišnjicu samostalne karijere, tijekom koje je otpjevao neke od najvećih istarskih pop hitova na čakavštini kao što su "Jenu noć", "Po ud mene", "Sandra", "Gušti su gušti", "Ne moren bež nje", "Nisi više mala", "Bura", "Samo Bog te moga učiniti", "Ko mi rečeš da" itd. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter