SAVJET

Kako ukloniti tragove kamenca sa slavine? Dovoljna je jedna stvar koju već imate

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Anna Louise koja dijeli savjete oko čišćenja doma oduševila je pratitelje trikom nakon kojega slavine u kući blistaju: Evo s čime ih je najbolje istrljati da uklonite tragove vode i kamenca.

Kad očistimo dom volimo vidjeti da sve oko nas blista, kako bi bilo očito da se trud isplatio. No, često nemamo taj dojam, pogotovo sa slavinama, na kojima mogu zaostati tvrdoglavi tragovi kamenca koji se nakupe s vremenom i učine da budu prepune mrlja, donosi Mirror.

No, Anna Louisa, koja već neko vrijeme na TikToku objavljuje priloge sa savjetima za čišćenje doma na profilu @anna_louisa_at_home oduševila je pratitelje trikom koji je podijelila, nakon kojeg su slavine u njenom domu zablistale.

Treba vam samo komad papira za pečenje, koji vjerojatno imate u kući.

Kad je otkinula malo papira, Anna Louisa ga je malo zgužvala te njime protrljala slavine od nehrđajućeg čelika i svi tragovi vode su nestali, prenosi 24sata.

“Netko od vas na mreži mi je to savjetovao. Ne mogu reći da sam vjerovala u djelovanje, no zaista ste bili u pravu – odlično djeluje”, rekla je.

“Nevjerojatno je jednostavno, prokomentirao je jedan pratitelj dodavši da i neke druge vrste papira imaju učinak te da slavine na taj način čisti odavno”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini