BOGAT PROGRAM

U nedjelju u Kršanu 17. Krafifest

| Autor: Branko BIOČIĆ
Razne vrste krafi (Snimio Branko Biočić)

Razne vrste krafi (Snimio Branko Biočić)


Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemje korponavirusa, u nedjelju će se u Kršanu održati 17. Krafifest. Manifestacija koja se održava na Praznik rada, 1. svibnja, ima za cilj očuvanje i promociju istoimene gastro delicije ovoga kraja.

U ponudi će biti krafi koje su pripremile vrijedne domaćice toga kraja i to u raznim varijantama. Posjetitelji će se moći okušati i u pripremanju krafa na organiziranoj radionici od 15 do 16 sati. Osim raznih vrsta krafa, u ponudi će biti i ostala prigodna jela i pića.

TZ Kršan, organizator Krafifesta, poziva građane da se zabave uz brojne gastronomske delicije, s naglaskom na to autohtono jelo, kraf, te uz radionice kuhanja i zabavni program do dugo u noć. Od 13 do 20 sati u kulturno-zabavnom dijelu programa nastupit će KUD I. F. Zlatela, KUD Ljiljani, Dean Jedretić na harmonici, Sunset band te ansambl udaraljki "Bum bam" iz Labina. Također, u sklopu manifestacije od 14 do 16 sati za djecu će biti organizirana radionica "Mali pasticer" na kojoj će djeca izrađivati kuharske kape od kartona i papira, ukrašavati kuharske drvene kuhače, izraditi slatke okruglice te će im simpatične djevojke iz Žutog kišobrana napraviti facepainting. Voditelj programa je Neno Pavinčić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater