surviver

Trzavice u plavom plemenu: Matea ne razmije zašto ju je Puljanka Nanacy nominirala

| Autor: Glas Istre
(Foto: Nova TV)

(Foto: Nova TV)


Tri glasa za nominacije na plemenskom vijeću Mateu su neugodno iznenadili, a svoje će osjećaje o tome podijeliti s Mihaelom.  Ne mogu razumjeti Nancy, ne znam čim se vodila. Nije mi rekla da će glasati za mene, nije mi ni prišla. Možda je Nikola utjecao na Alexa, pa sam dobila dva glasa od njih, a Nancy si je možda mislila povećati šanse da ne bude izglasana, izjavila je Matea, otkrivajući svoje sumnje u strategije drugih članova tima.

U borbi za nagradu koja će uključivati karaoke večer uz gazirana pića i pizzu, pobjedničkom će timu trebati deset bodova za pobjedu. Međutim, crveni tim iskoristit će stečenu mogućnost blokiranja jednog igrača plavog tima od sudjelovanja u igri. Pitanje koje se postavlja je hoće li ovo odmesti plavi tim u osvajanu igre za nagradu.

Unatoč gubitku jednog od svojih članova u posljednjoj eliminacijskoj igri, Dorian je izrazio odlučnost i optimizam pred izazovima koji su pred njima. "Možda smo izgubili člana i jakog igrača, ali nismo izgubili volju za hranom i pobjedom, i idemo po pobjedu", hrabro će kazati Dorian, pokazujući nepokolebljivu predanost svojem timu.

Dok se natjecanje nastavlja, napetost raste, a strategije se mijenjaju u trenucima kada svaki bod postaje od vitalnog značaja. Slijedeći koraci avanturističkih natjecatelja bit će ključni za njihovu sudbinu u izazovnom okruženju Survivora. Pratite daljnje događaje kako biste otkrili tko će izaći kao pobjednik u napetoj igri opstanka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of