united media

Pula Film Festival ima novog pokrovitelja, a grad će biti i domaćin ocjenjivanju međunarodnog Emmyja

| Autor: Glas Istre
(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)


United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Europi koja posluje u osam zemalja, najavila je medijsko pokroviteljstvo najstarijeg filmskog festivala u Hrvatskoj – Pulskog filmskog festivala, piše N1.

Novi je to doprinos kompanije koja je prije tri godine dobila čast organizirati polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije Međunarodne nagrade Emmy, u podizanju kvalitete produkcije i filmske industrije.

"Kao regionalni produkcijski lider United Media podržava sedmu umjetnost, te je suradnja sa '71. Pulskim filmskim festivalom' prirodan strateški korak. Osim toga, u Puli ćemo ove godine zajedno s Novom TV biti domaćini žiriranja za Međunarodnu nagradu Emmy na što smo također ponosni. Posvećeni smo produkciji visokokvalitetnog, originalnog i privlačnog sadržaja, te nas izrazito veseli što kroz ove suradnje možemo doprinijeti razvoju kreativne industrije", rekla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medije.

Tanja Miličić, ravnateljica Pulskog filmskog festivala izjavila je: "Polaskani smo što je United Media u Pulskom filmskom festivalu prepoznala vrijednog partnera i što ćemo zajedno stvarati uvjete za još bolju vidljivost hrvatske filmske industrije te pružiti hrvatskim i regionalnim filmašima dodatnu priliku da u sklopu PulaPRO programa obogate svoje znanje i predstave pomno smišljene ideje".

U sklopu suradnje Pulskog filmskog festivala i United Medije najavljuje se i organizacija prestižne radionice razvoja scenarija za koju će uskoro biti objavljen i natječaj. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater