DOBA DARIVANJA

Ove blagdane ne zaboravite darivati samu sebe nečim zabavnim, zavodljivim i senzualnim

| Autor: Novi list
(Foto: Novi list)

(Foto: Novi list)


Bliži se ono doba koji mnogi zovu najljepšim u godini – doba darivanja, gdje s najvećom pažnjom pomno biramo poklone za naše najmilije, a u sebi jedva čekamo na njihovim licima vidjeti izraz čiste sreće.

Doista, ponekad se čini da nema ljepšeg od osjećaja da smo nekog uveselili, ali mislite li pritom i na sebe? Ljubav i briga o sebi, kao i slavljenje vlastitog tijela svatko čini na svoj način, no pitamo vas: odvajate li vrijeme za darak samoj sebi, onaj u kojem ćete se osjećati samouvjereno, snažno, zadovoljno i poželjno?

Takvi smo da na sebe često zadnje pomislimo, što nipošto nije mana, no važno je i sebe počastiti i priuštiti si nešto što će izazvati radost i sreću. Imamo ideju: zašto si ovih blagdana ne poklonite nešto zabavno, zavodljivo – nešto u čemu ćete se osjećati, kako popularna izreka kaže, kao milijun dolara? Imamo jednu sjajnu ideju, koja se zove Lisca.

Atraktivni glamur

Set kvalitetnog i neodoljivog donjeg rublja poklon je samoj sebi koji je univerzalan, praktičan i, nimalo manje važno, osnažujuć. Uostalom, blagdansko doba pravo je vrijeme da se počastite atraktivnim setom u prigodnoj vatrenoj crvenoj boji, pogotovo za ludu novogodišnju noć.

U novoj kolekciji tako možete između ostalih modela pronaći predivne komade koji će, budimo realni, magnetno privlačiti poglede onih kojima to dozvolite. Delikatna čipka, zavodljivi izrezi i prije svega udobni krojevi Liscin su pečat bezvremenskog donjeg rublja.

Samo zamislite sebe u jednom takvom setu i uzmite za sebe trenutak zadovoljstva, nesputanosti, unutarnje vatrenosti i čiste ženstvene senzualnosti!

Nenaglašeni seksipil

Ako je vaša (ne)boja crna, a pojam ženstvenosti za vas označava klasično crno donje rublje, odaberite ono koje je estetski taman na ivici klasičnog i modernog. Zavodljive niti uz sjaj svjetlucavih cirkona i delikatne čipke pružiti će vam doslovce nepobjediv osjećaj unutarnje senzualnosti kakvu svaka žena u sebi nosi.

Crno donje rublje oduvijek je bilo simbol bezvremenske sofisticiranosti i zavodljive i koketne elegancije, a noseći ga, samo na trenutak pokušajte vizualizirati zagonetni šarm i senzualnost – vjerujte, od tako osnažujućeg osjećaja teško da ćete se moći odmaknuti! No zašto i bi?

U ponudi možete pronaći, osim klasičnih dvodijelnih setova, neodoljive i zavodljive bodije koje, ako odlučite istupiti iz zone komfora, možete nositi i kao majicu. Dovoljan je sako preko, a bodi nek’ priča svoju zavodljivu priču očima koje na njemu zastanu.

Fuzija delikatnog tila, nježne čipke i svjetlucavih detalja epitom je ženstvenosti i nenaglašenog seksipila, a komad donjeg rublja koji balansira između intimnog komada i odjeće odašilje samopouzdanjem i koketnom provokacijom te privlačnosti koja je rezervirana za one koje se usude to pokazati.

Graciozna raskoš

Bijelo, pogotovo biserno donje rublje u nama budi osjećaj nježnosti, ali i pritajene senzualnosti. Suptilni detalji, sjajan materijal i dojmljiva lepršavost ovog seta zrači samouvjerenošću, delikatnošću, ali i unutarnjom gracioznošću i nenametljivom privlačnošću.

Kod ovog seta poseban je adut svjetlucavost bisera koja kao da je utopljena u tkaninu. Čista elegancija, raskoš i profinjenost!

Ako želite biti glamurozni, onda je upravo ovo vaša intimna kombinacija u kojoj ćete očaravati – prvo samu sebe!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum