ZAGREB

Zbog pandemije odgođena dva koncerta u Tvornici kulture

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zbog ponovnog izbijanja pandemije koronavirusa i novih ograničavanja javnih okupljanja odgođeni su koncerti grupa Bullet For My Valentine i Blood Red Shoes, koji su se trebali održati u zagrebačkoj Tvornici kulture u veljači, objavili su iz agencije LAA.

Metal veterani Bullet For My Valentine uslijed trenutne situacije odgodit će europsku turneju, a time i nastup u Tvornici kulture planiran za subotu, 12. veljače. Novi datum zagrebačkog koncerta bit će objavljen uskoro.

Iz benda poručuju kako su jako razočarani što moraju odgoditi europsku turneju, koja je trebala krenuti krajem mjeseca.

"Zbog covid restrikcija i situacija u mnogim zemljama, nažalost, ne možemo doći svirati za vas. Radimo na potvrdi novih datuma za vremena kada bi se restrikcije trebale smanjiti", kažu Bullet For My Valentine u poruci svojim obožavateljima. 

Britanski alter rock duo Blood Red Shoes također otkazuje europsku turneju, a time i nastup u Tvornici kulture planiran za utorak, 15. veljače. 

“Donijeli smo tešku odluku da otkažemo našu nadolazeću turneju u UK, Europi i Rusiji povodom objave novog albuma 'Ghosts On Tape'. Iskreno, ne možemo to nazvati odlukom, jer nemamo kontrolu nad ovime što se događa. Radimo na tome da objavimo nove datume turneje, a obavijestit ćemo vas čim budemo imali više informacija", poručuju svojoj publici Blood Red Shoes.

Sve kupljene ulaznice vrijedit će za nove datume kada budu poznati. Svi kojima situacija ne odgovara povrat novca mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su kupljene ulaznice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater