ZAGREB

Let 3 u Saxu 26. i 27. lipnja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Nakon stanke zbog pandemije koronavirusa, riječki rokeri Let 3 vraćaju se na scenu, nastupit će 26. i 27. lipnja u zagrebačkom klubu Sax gdje će publiku počastiti trosatnom svirkom, najavili su u srijedu iz Hangtime agencije.

Let 3 na ovaj ili onaj način fasciniraju i šokiraju još od 1987. godine, lani su u suradnji sa Sinišom Vucom izdali su singl "Golub Vaso", (Vuco je suradnju opisao kao "Bas bubanj u trbuh, doboš u čelo, vokali režu oči, to je heavy rokija"), a ovu je godinu obilježio hit "Sam u vodi" koji izvode s Terezom Kesovijom.

U Saxu publiku i ovaj put očekuje tri sata starih hitova kao što su "Dijete u vremenu", "Izgubljeni", "Kontinentio", "Mamne baneta", "Profesor Jakov".

"Grijota je propustiti ovo opširnije izlaganje", najavljuju iz benda koji čine basist i vokal Damir Martinović (Mrle), vokal Zoran Prodanović (Prlja), gitaristi Dražen Baljak i Matej Zec te Ivan Bojčić na bubnjevima.

Broj ulaznica je ograničen na 200 po koncertu, a mogu se kupiti isključivo u Saxu tijekom radnog vremena.

Organizatori napominju da već kupljene ulaznice za koncert koji zbog epidemije koronavirusa nije održan 18. travnja vrijede za petak, 26. lipnja, a u klubu se mogu zamijeniti za subotu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum