sada živi kao pustinjak

TOP MODEL LINDA EVANGELISTA "TRAJNO UNAKAŽENA" nakon estetske operacije

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Top model Linda Evangelista objavila je da je "trajno unakažena" u estetskoj operaciji prije pet godina koja nije uspjela, opravdavajući tako svoje povlačenje s modne piste i iz javnog života.

"Sada sam neprepoznatljiva, kao što su izvijestili mediji", napisala je 56-godišnja bivša manekenka u poruci upućenoj 900.000 svojih pratitelja na Instagramu.

Kanađanka je rekla da je bila na operaciji skidanja sala koja je imala upravo suprotan učinak: umjesto smanjenja masnog tkiva, masne stanice su nabujale.

"Zbog toga sam trajno unakažena, unatoč dvama, bolnim i neuspjelim, kirurškim zahvatima kojima se to trebalo ispraviti", napisala je manekenka koja je u 1990-im bila na vrhu popularnosti i jedna od najbolje plaćenih na svijetu uz Naomi Campbell i Claudiju Schiffer.

Neuspjela operacija "nije mi samo uzela kruh iz ruku, nego me je gurnula u dugotrajnu depresiju i dovela do toga da mrzim samu sebe", rekla je bivša kraljica modnih pista.

Linda Evangelista, koja dodaje da sada živi "kao pustinjak", bila je žrtva rijetke nuspojave kriolipoze, neinvazivnog postupka kojim se postiže vitka linija tako što se zamrzavaju potkožne nakupine masnog tkivna na pojedinim dijelovima tijela. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of