SASULA IM SVE U LICE

PRODAVAČICI DOZLOGRDILO Poručila svima preko razglasa u dućanu: "Tretiraju nas kao govna. Je*eš ovaj posao, dajem otkaz"

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Amerikanka Beth McGrath, prodavačica na odjelu elektronike u popularnom trgovačkom lancu Walmart, prošlog tjedna odlučila je dati otkaz jer joj je dosta uvjeta u kojima radi. No, pri tome je iznenadila svoje šefove.

Odlučila je sve o tome reći preko razglasa u trgovini - kako bi čuli i njezini šefovi, ali i kupci koji su se tada tamo zatekli, piše Indy100, a prenosi net.hr

"Pozor, Walmartovi kupci i zaposlenici, ja sam Beth iz elektronike. Radim u Walmartu gotovo pet godina i mogu reći da ovdje svi rade previše i premalo su plaćeni. Šefovi i kupci se svakoga dana loše odnose prema nama. Kad god s tim imamo problema, kažu da nas je lako zamijeniti", govorila je Beth na razglas, tako da je svi u trgovini čuju.

"Dosta mi je da me svi prave ludom. Ova kompanija svoje starije zaposlenike tretira kao go..a", kazala je pa jednog od šefova nazvala "perverznjakom", a drugo dvoje prozvala zbog njihova odnosa prema zaposlenicima.

"Sramite se jer tako tretirate zaposlenike. Nadam se da tako ne razgovarate s članovima svoje obitelji", kazala je McGrath te dala potporu svojim kolegama. "Walmart ne zaslužuje imati vas. Je.o menadžment, je.o ovaj posao, dajem otkaz", zaključila je svoj govor prodavačica.

Na Facebooku je objavila snimku svog neuobičajenog davanja otkaza i pobrala samo riječi hvale. "Ti si moja heroina", "Super si im rekla", "Volim Beth iz elektronike", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of