LOS ANGELES

Paris Hilton pohvalila se "vjenčanjem iz bajke"

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Bogata američka nasljednica Paris Hilton udala se za svojeg dvogodišnjeg dečka Cartera Reuma i pohvalila se da je to bilo "vjenčanje iz bajke".

Hilton, 40, koja se u veljači zaručila za poslovnog čovjeka Reuma, također 40, na svojem je blogu objavila detalje vjenčanja u Los Angelesu u četvrtak te napisala da ne može vjerovati da je konačno supruga.

"Konačno sam poljubila svojeg princa i počela zajednički život nakon što sam o tome sanjala od kad sam bila mala djevojčica", napisala je.

"Žena za cijeli život", dodala je uz fotografiju vjenčanice Oscara de la Rente objavljenu na Twitteru.

Među gostima na vjenčanju na otmjenom imanju njezine obitelji na Bel-Airu bili su Kim Kardashian, Nicole Richie i Paula Abdul. 

Demi Lovato nastupila je na svadbenom domjenku, gdje je Hilton četiri puta promijenila svoje odjevne kombinacije, objavljeno je na web stranici koja prati život slavnih osoba TMZ.

Hilton, praunuka osnivača Hilton Hotela Conrada Hiltona, tabloidnu slavu stekla je nakon što su procurile njezine seksualne snimke 2001. Kasnije je glumila u TV reality showu "Jednostavan život", a trenutno snima reality seriju pod nazivom "Ovo je Paris."

Njezino osobno poslovno carstvo sada uključuje liniju parfema, butike i druge proizvode.

Hilton je imala dugi niz odabranika, od pjevača Nicka Cartera do bogatog grčkog nasljednika Stavrosa Niarchosa i glazbenika Benjija Maddena.

Bila je triput zaručena - s glumcem Chrisom Zylkom 2018., s nasljednikom Parisom Latsisom 2005. i  modelom Jasonom Shawom 2002. godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater