NE VOLE VELIK IZBOR

Osobine Blizanaca zbog kojih ovaj znak mnogima ide na živce: Jedna od njih je i neodlučnost

| Autor: Glas Istre
Pixabay

Pixabay


Osim što su neodlučni, vrlo su razdražljivi. A kada je Blizanac nervozan, najbolje ga je ostaviti na miru.

Blizanci mogu biti strašno zabavni u društvu, pogotovo ako je riječ o kakvom tulumu. Odlično započinju razgovore i dozvolit će vam da iz njihovog ormara posudite bilo koju odjevnu kombinaciju. Ali, neke njihove osobine mnogima će kad - tad početi ići na živce.

Novi list prenosi da je njihova najveća slabost nemogućnost da se pridržavaju onoga što su zamislili. Zbog svoje neodlučnosti, u jednom danu mogu nebrojeno puta promijeniti mišljenje. I to ne zato što žele biti perfekcionisti nego zato što si ne vjeruju dovoljno dobro da bi donijeli odluku. 

Srećom, komunikacija im je jača strana pa će vas saslušati i, za razliku od Rakova, neće zbog toga biti nervozni. Osobine zbog kojih mnogima idu na živce su spomenuta neodlučnost, nemir zbog kojeg često upadnu u nevolju, njihovo nepoštivanje nečije odluke o tome da budu sami i razdražljivost.

Neodlučnost

Blizancima ne valja dati izbor, osim ako baš nije neophodan. U stanju su čitav dan donositi odluku, a čak nije niti bitno o čemu se radi. Ne samo da su neodlučni već su i osobe koje donesu odluku, pa se opet vrate na njezino razmatranje. 

Nemir

Blizanci isprobavanje novih stvari dovode na sasvim novu razinu. Sama pomisao na rutinu, može dovesti do toga da dobiju "ospice" od nervoze, zbog čega uvijek traže izvor zabave. Nažalost, ponekad ih to može dovesti i u probleme.

Solo vrijeme im je nepoznanica

Ovaj znak je odličan u slučajevima kada vam treba prijatelj, ali teško shvaćaju da netko želi provesti vrijeme u samoći. Ako išta mrze više od rutine, to je samoća. Radije bi se okružili prijateljima 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Ne osjeća se svatko tako, stoga ćete im ponekad ili morati objasniti da vas malo ostavi na miru ili ih - izbaciti iz kuće.

Klupko nervoze

Razdražljivost je možda i previše blag opis za Blizance kojima bi više odgovarao izraz - klupko nervoze. Bilo da je riječ o tome što si konstantno postavljaju visoke ljestvice ili jer su neodlučni, kada je Blizanac nervozan - i vi ste. 

Ako pokušavate iz klupka negativne energije izvući ovaj znak, neće biti dosta pokazati im vježbe disanja. Kada su razdražljivi, najbolje ih je ostaviti na miru da se sami ispušu jer postoji velika mogućnost da i vi postanete nervozni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter