SAZNAJEMO

Lidlove tenisice koje koštaju 100 kuna, a preprodaju se za 20.000, IDUĆA DVA TJEDNA NEĆE STIĆI U HRVATSKU

| Autor: Ružica KORACA

Tenisice koje je Lidl izbacio na tržište postale su razlog čekanja u redovima ispred trgovina u nekim europskim državama, poput Italije i Belgije. Iste tenisice na internetu dosežu vrtoglave cijene, pa čak je zabilježena i cijena od 2.400 eura.

Lidlovi operateri su nam u telefonskom razgovoru potvrdili da tenisice koje su "pokorile" Europu neće sigurno naredna dva tjedna biti u Hrvatskoj. Naime, oni imaju uvid u robu koja će za naredna dva tjedna doći na police, a tenisice neće biti u onim košarama gdje se inače nalazi odjeća i obuća ovog trgovačkog lanca.

Tenisice, koje su predstavljene u raznim bojama, s Lidlovim potpisom, koštaju 12,99 eura, a dolaze u plavoj, crvenoj i žutoj boji.

Inače, tenisice su prvo plasirane na tržište Njemačke i Austrije, još prije par mjeseci, ali nisu dosegle značajnu prodaju.

Međutim, Fedez, poznati talijanski glazbenik, između ostalog je "kriv" za njihovu popularnost u toj zemlji nakon što ih je reklamirao na svom Instagram profilu.

Nakon toga te inače obične i jeftine tenisice dosegle su veliku popularnost, koja se iz Italije prelila i na ostale zemlje. Ostaje za vidjeti kako će biti u Hrvatskoj, kad i ako te tenisice dođu na naše tržište.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum