PRED KLJUČNU UTAKMICU

NAJDUŽA NAVIJAČKA HIMNA NA SVIJETU: Hrvatski navijači na Virtualnom stadionu snimili navijačku pjesmu koja TRAJE VIŠE OD DEVET SATI

U stvaranju najduže navijačke pjesme sudjelovalo je više od 8400 navijača diljem Hrvatske. Navijači još uvijek mogu snimiti svoj video i na taj način postati dijelom ovog povijesnog podviga

| Autor: Glas Istre
HT Virtualni stadio

HT Virtualni stadio


Pred ključnu utakmicu, u kojoj hrvatska reprezentacija pobjedom osigurava nastavak natjecanja na EURU, navijači diljem Hrvatske ostvarili su povijesni uspjeh i na Virtualnom stadionu, digitalnoj platformi Hrvatskog Telekoma, snimili najdužu navijačku pjesmu na svijetu, u neprekinutom trajanju preko devet sati.

U stvaranju najduže navijačke pjesme izravno je sudjelovalo više od 8400 navijača diljem Hrvatske. Oni su se registrirali na Virtualnom stadionu i sudjelovali u stvaranju najrazličitijih kreativnih snimki navijanja uz neslužbenu navijačku himnu "Igraj, moja Hrvatska".

Najviše navijača prijavilo se iz Zagreba, a upravo te snimke su prikupile više od devet tisuća lajkova i dijeljenja. S gotovo dvije tisuće lajkova i dijeljenja slijede ih navijači iz Istre i Kvarnera te središnje Hrvatske.

"Virtualni stadion je ideja koja je ponikla na temeljima pozitivne emocije, osobnog angažmana, strasti i mogućnosti za samoizražavanjem i povezivanjem. Ponosni smo što je Virtualni stadion Hrvatskog Telekoma omogućio da naši navijači diljem Hrvatske i svih uzrasta, od vrtićke i školske djece do umirovljenika, stvore navijačku atmosferu na koju smo navikli prije pandemije. Virtualni stadion je još jednom pokazao da smo, kad je navijanje i podrška našim Vatrenima u pitanju, bez premca", izjavila je Branka Bajt, brend direktorica Hrvatskog Telekoma.

Virtualni stadion nastavlja pratiti naše reprezentativce, a sve snimke koje pristignu tijekom njihovog nastupa na EURU uključit će se u najdužu navijačku pjesmu na svijetu koja će se na taj način dodatno produžiti i uspjeh ovog povijesnog navijačkog pothvata učiniti još većim.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum