BESTIDNIK

HDZ-ovac dobio šaku u glavu na sajmu poduzetništva, nakon što je učinio nešto vrlo sramotno

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Antun Vujić (HDZ) sudjelovao je u fizičkom obračunu na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji je održan u Virovitici od 2. do 4. rujna, piše Telegram.

Prema njihovim tvrdnjama, Vujić je u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, inače suprugu člana organizacijskog tima sajma, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod.

Incident se dogodio prošlog petka, 2. rujna, u večernjim satima.

de2wedr23qe

Antun Vujić (CROPIX)

Vujić je za Telegram potvrdio incident, ali kaže da ne zna tko ga je i zašto udario. Dodaje da se incident dogodio izvan radnog vremena.

Vujić je na mjesto ravnatelja APPRRR-a došao 2. siječnja ove godine, zamijenivši na toj funkciji Matildu Copić, čiji je zamjenik bio četiri godine. Prije toga bio je voditelj podružnice APPRRR-a Virovitičko-podravske županije.

Kad je izabran za ravnatelja, Gradski odbor HDZ-a Slatina na svojim službenim stranicama objavio je čestitku:

"Čestitamo našem Anti i želimo mu puno uspjeha u radu! Dokaz je to da se naše članove respektira i cijeni i ovo je još jedna potvrda potpore HDZ-u VPŽ i HDZ-u grada Slatine. Konačno lijepa vijest za kraj ove teške i turobne godine!"

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of