PRIČA SA SRETNIM KRAJEM

Gost iznenađenja u frižideru: NAŠLI ŽIVU ŽABU U ZAPAKIRANOM ŠPINATU KUPLJENOM U TRGOVINI!

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
(Foto: Facebook)

Mario i Ines nemalo su se iznenadili kad su u frižideru u zapakiranom špinatu našli - živu žabu! Fotografiju su objavili na Facebooku, a netko im je napisao "barem znaš da špinat nije tretiran"

Špinat nije loš izbor za ručak, ali kada u njemu dobiješ i živog vodozemca, malo kome ručak ne bi prisjeo.

- Moja djevojka je otvorila frižider i vrisnula kao da je vidjela krokodila, izjavio nam je Mario Miletić, Puljanin koji trenutno živi u Zagrebu.

"Dobila sam infarkt kad sam vidjela žabu u frižideru! A onda je Mario dobio infarkt od mog vrištanja", riječi su Mariove djevojke Ines Marković.

Mala zelena žaba tri je dana provela u hladnjaku, u zapakiranom špinatu, ali kada su je otkrili još je bila živa.

- Micala se, tromo doduše. Pustio sam je, ali ne znam u kakvom je stanju nakon tri dana u frižideru, kaže Miletić dodajući da je šansu za preživljavanje dobila.

"Pustili smo i nju i špinat na slobodu uz potok", dodaje djevojka. Fotografiju nenadanog kućnog ljubimca u špinatu objavili su i na Facebooku, a među komentarima ispod fotografije možemo izdvojiti onaj u kojim im poručuju da "barem znaš da špinat nije tretiran", a dodali bismo da se radi o definitivnom dokazu da je špinat svjež.

Za one koji vole neobične gurmanske kombinacije možda će nešto značiti informacija da su špinat kupili u trgovini Lidl Jankomir u Zagrebu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini