ZAGREB

Američki Moonchild nastupa 7. veljače u Boogaloo klubu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Američki neo-soul trio Moonchild u povodu promocije novog albuma "Little Ghost", kreće na europsku turneju u sklopu koje će po prvi put nastupiti u Zagrebu u petak, 7. veljače, u zagrebačkom Boogaloo klubu, najavio je organizator koncerta Hangtime Agency.

Svojim jedinstvenim stilom, koji je mješavina alternativnog R&B, soula i new-school jazza, osigurali su svoje mjesto na današnjoj glazbenoj sceni, koje će na turneji potvrditi izvodeći nove materijale.

Aktualni album "Little Ghost" podržali su Phil Taggart, Jamz Supernova i Clara Amfo (BBC Radio 1), Huey Morgan (BBC 6Music), KCRW i Jazz FM (na kojem je uvodni singl "Too Much to Ask" dospio na A playlistu) te je osvojio novinarska priznanja magazina Complex, Paste i The Vinyl Factory.

Novo izdanje odražava bezgraničnu glazbenu energiju multiinstrumentalista Amber Navran, Maxa Bryka i Andrisa Mattsona, dok su istraživali neke od najosobnijih aspekata onoga što je potrebno za biti zaljubljen i vjeran onome što jesi.

Trojac iz Los Angelesa počeo je suradnju dok su studirali University of Southern California, a na glazbenoj sceni debitirali su 2012. s albumom "Be Free".

Kroz neovisnu britansku izdavačku kuću Tru Thoughts objavili su još dva albuma,"Please Rewind" iz 2015. i "Voyager" iz 2017., na kojima su koristili harfu i druge žičane instrumente. 

Moonchild su u karijeri surađivali s vrlo cijenjenim imenima iz glazbenog svijeta, uključujući Kamasia Washingtona, Steviea Wondera, The Internet i Jill Scott.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini