najava

Renée Zellweger i Hugh Grant u četvrtom nastavku filma o Bridget Jones

| Autor: Hina
Renée Zellweger (PRESS)

Renée Zellweger (PRESS)


Četvrti nastavak filma o Bridget Jones s Renée Zellweger u glavnoj ulozi premijerno će se prikazati 14. veljače 2025., potvrdio je filmski studio Universal.

Dvostruka oskarovka vraća se 'staroj' novoj ulozi u filmu pod nazivom "Bridget Jones: Mad About the Boy", stoji u objavi za javnost te se dodaje da se film temelji na istoimenom bestseleru autorice Helen Fielding, piše Guardian.

Hugh Grant, koji je glumio Daniela Cleavera u "Dnevniku Bridget Jones" iz 2001. i nastavku "Bridget Jones: Na rubu razuma" iz 2004., vraća se u franšizu te će u "Mad About the Boy" glumiti uz Zellweger. Grant se nije pojavio u trećem nastavku franšize, "Beba Bridget Jones" iz 2016., unatoč tomu što je njegov lik bio dio radnje tog filma.

U četvrtom će im se nastavku pridružiti i Emma Thompson, koja je u "Bebi Bridget Jones" glumila dr. Rawlings. Uz nju će se u novom nastavku filma pojaviti Chiwetel Ejiofor i zvijezda "Bijelog lotosa" Leo Woodall.

Navodno u filmu više nema Colina Firtha, koji je u prva tri glumio šarmantnog Marka Darcyja, a radnja se odvija u vrijeme nakon što je Darcy poginuo u Sudanu i prikazuje život Jones kao udovice s dvoje male djece. 

Njezina novog partnera tumačit će Leo Woodall.

Mnoštvo obožavateljica filmova o Bridget Jones najavljuje bojkot četvrtog filma ne bude li u njega uključen i omiljeni im Darcyjev lik. 

Film će se snimati ovog ljeta u Londonu.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater