u pogonu kulture i u tvornici kulture

Savršeni marginalci sviraju prva tri albuma Hladnog piva u Rijeci i Zagrebu

| Autor: Hina
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Savršeni marginalci, bend koji čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva i Krmpa iz Deafness By Noize, počinju s koncertima na kojima će svirati prva tri albuma Hladnog piva, a početna dva koncerta održat će u riječkom Pogonu kulture 1. prosinca i zagrebačkoj Tvornici kulture 22. prosinca.

Kad je u ožujku 2018. Hladno pivo tjednima unaprijed rasprodalo koncert u Domu sportova pod nazivom „old school“ vidjelo se koliko njihovim fanovima znače albumi iz najranije faze benda, objavio je organizator koncerta agencija LAA. 

Stoga su im tri petine najveće hrvatske i jedne od najvažnijih regionalnih punk grupa, pojačane vokalom vođe DBN bande odlučile dati upravo to – prva tri albuma, „Džinovski“, „G.A.D.“ i „Desetka“ na jednom koncertu, bez zadrške i direktno u glavu. „Izvadili smo skoro 40 pjesama. Neke od njih ne da nismo svirali ni taj put u Domu sportova, nego puno puno duže“, izjavili su Savršeni marginalci po okupljanju.

Publika u Rijeci i Zagrebu premijerno će moći osjetiti novu energiju u klasicima kao što su „Bubašvabe“, „Fur Immer Punk“, „Pjevajte nešto ljubavno“, „Princeza“, „Sarma“, „Trening za umiranje“, „Zakaj se tak oblačiš“, „Šank“, „Tamburaši“, „Rigoletto“, „MTV“, „Nema više…“, „Ne volim te“, „Studentska“, „Diznilend”, ”101” i mnogim drugima, a publika u ostatku regije na red će doći u 2024. godini.

Nostalgija za starim Pivom potvrđena je i ovotjednim #1 nacionalne top liste prodaje, koju je suvereno osvojio „Džinovski“. Legendarni debi i jedan od najprodavanijih domaćih punk albuma svih vremena obilježio je 30 godina života remasteriranim vinilom koji se probio na sam vrh najtraženijih u Hrvatskoj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of