WASHINGTON

Desetgodišnjak vozio 11-godišnju sestru u Kaliforniju

| Autor: Hina
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Policija je zaustavila 10-godišnjaka i 11-godišnjakinju koji su četiri sata vozili automobil u pokušaju da od svoje kuće u saveznoj državi Floridi pobjegnu u Kaliforniju, rekla je policija za američki list USA Today.

Policajci okruga Alachua uočili su bijelo osobno vozilo, za koje je prijavljena krađa, kako se kreće cestom, stoji u objavi policije na društvenoj mreži Facebook.

Budući da je prijavljena krađa vozila, policajci su zaustavljanje vozila smatrali "visokorizičnim", no iznenadili su se kada je 10-godišnji vozač izašao iz automobila, a za njim njegova 11-godišnja sestra.

Službenici su zatim saznali da je u gradu North Portu prijavljen nestanak djece, a da ukradeno vozilo pripada njihovoj majci, stoji u objavi.

Djeca su policiji rekla da je djevojčica bila uznemirena zbog toga što joj je majka zbog lošeg ponašanja oduzela elektronički uređaj te ju je brat vozio u Kaliforniju. Djecu su ispitivali detektivi, koji su rekli da ništa ne upućuje na to da ih je majka ili bilo koji drugi ukućanin zlostavljalo.

Majka je odbila podnijeti prijavu protiv svoje djece, koja su joj vraćena.

Imena majke i djece nisu objavljena.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of