"mora postojati putnik koji se želi žrtvovati za ekipu"

VIDEO / Putnicima u avionu ponuđeno je do 4000 dolara za izlazak iz aviona

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Putnicima na letu Delta Airlinesa iz Bostona za Rim ponuđeno je do 4000 dolara za izlazak iz aviona koji je bio prebukiran, piše index.hr. Naime, prije nego što je avion trebao poletjeti, stjuardesa je objavila da je u avionu previše ljudi, a snimka se počela širiti društvenim mrežama.

"Možete ići u kupovinu putem darovne kartice... Ja ne mogu, mora postojati putnik koji se želi žrtvovati za ekipu?" nagovarala je stjuardesa putnike. 

Pošto nitko nije bio previše zainteresiran, stjuardesa je upitala bi li itko to učinio za 3500 dolara. 

"Hajde, ekipa, 3500 dolara", rekla je, objašnjavajući da se radi o ponudi tko prvi dođe, njegovo. Na snimci se vidi kako nakon druge ponude nekoliko putnika ustaje i prilazi prednjem dijelu aviona prihvaćajući ponudu. 

"13 putnika na prebukiranom letu iz Bostona za Rim dobilo je između 2000 i 4000 dolara plus hotelske sobe da dobrovoljno ustupe svoje mjesto u avionu zbog prebukiranog leta", stoji u opisu videa. 

"Pristao bih i na 800 dolara, za 3000 dolara trčao bih do stjuardese", komentirao je jedan tiktoker, a drugi se zapitao: "Zašto se ovo meni nikad ne dogodi? Mogao bih platiti stanarinu tim novcem."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini