ZAGREB

Joker Out rasprodali prvi solo koncert u Hrvatskoj, dodan novi datum

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Slovenski Joker Out rasprodali su u samo pet sati prvi samostalni koncert u Hrvatskoj, zakazan za subotu, 11. studenog, u Tvornici kulture, pa je dodan i drugi datum na istoj lokaciji, u petak, 10. studenog, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Najpopularniji slovenski rock bend u manje od pola dana, od kada su u petak ulaznice bile dostupne, prodao je 1500 ulaznica za prvi hrvatski solo cjelovečernji nastup.  Joker Out su se tako upisali u povijest kao rekorderi među novim regionalnim bendovima, koji su najbrže rasprodali koncert u Hrvatskoj.

Da je u pitanju grupa koji kod nas niže velike uspjehe moglo se već vidjeti na nakon nastupa na Sea Star Festivalu, kao i na zagrebačkoj Šalati, gdje su nastupili prije dvojca Buč Kesidi, kada je Joker Out je pokazao da imaju vjerojatno najjaču hrvatsku fan bazu za jednog slovenskog izvođača.

Pjesma “Carpe Diem” ušla je na Billboardov popis ukupno najviše streamanih pjesama u Hrvatskoj, eurovizijski hit i generacijska himna samo na Spotifyju broji više od 10 milijuna slušanja, na popisu je “Top 10 Spotify Global Viral Chart” te je dobio epitet treće najvruće pjesme Eurosonga. 

Uvršteni su na IMPALA popis 100 izvođača na koje treba obratiti pažnju u 2023., a višestruki su dobitnici nagrade "Zlata piščal", svojevrsnog slovenskog Grammyja, za izvođača i mladu nadu godine, dok su na MAC Awards nominirani za najboljeg regionalnog ex-Yu rock izvođača. 

Uz nastup na Eurosongu, pod povećalo su došli i s duetom „New Wave“ s rock ikonom Elvisom Costellom, koji će surađivati i na novoj pjesmi “Indecent Notions”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum