Best in Show

Valamar i SeekandHit osvojili nagradu za najbolju digitalnu kampanju u Hrvatskoj

| Autor: Glas Istre
(Foto Valamar Riviera)

(Foto Valamar Riviera)


Valamar i agencija za digitalni marketing SeekandHit osvojili su nagradu za najbolju digitalnu kampanju, Best in Show, na dodjeli nagrada MIXX Awards Croatia 2024, održanoj u Rovinju u sklopu 10. izdanja Dana komunikacija.

Kampanja "The Data Driven Stay" istaknula se po inovativnom pristupu digitalnoj komunikaciji te je postavila novi standard u prilagođavanju hotelskog iskustva korisnika putem personaliziranih digitalnih strategija. Koristeći napredne tehnologije analitike podataka i ciljanog oglašavanja, Valamar i SeekandHit uspjeli su stvoriti relevantnu i prilagođenu komunikaciju za svakog korisnika, što se i odrazilo na vrhunske rezultate digitalnih kampanja.

"Izuzetno sam ponosna da je dugogodišnji rad i predanost tima digitalnih marketinških komunikacija Valamara prepoznat od strane struke te nam predstavlja dodatan vjetar u leđa za buduće digitalne kampanje. Valamar i SeekandHit, kao naš dugogodišnji partner, zajedno rad na kontinuiranom ulaganju u inovacije i poboljšanje komunikacije putem digitalnih kanala prateći budno najnovije trendove na tržištu te implementirajući iste", zaključila je Sanja Vale, direktorica Odjela e-trgovine u Valamaru.

Valamar je u 2023. godini osvojio i glavnu nagradu za digitalnu kampanju na međunarodnom tržištu u kategoriji SoMo Global "Valamar ongoing campaigns", te posebnu nagradu Special mention by Httpool za isticanje u dijelu performance kampanja na jedanaestoj dodjeli nagrada SoMo Borac powered by Httpool koja je organizirana u partnerstvu s Hrvatskom udrugom digitalnih izdavača (HUDI), a koja nagrađuje najbolje digitalne radove u regiji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater